Wie zijn wij?

Pier Prins was “noch mar in lyts mantsje” toen pake Prins – van de Dokkumer Prinsfabryk – hem een zaag in zijn handen duwde en zei: “toe mar”. Daar begon zijn fascinatie voor bomen, voor buiten werken, voor hard werken met vieze handen. Vieze handen, maar keurig groen.

Op zijn Fries zegt Pier: “De frjemdste plakjes, de meast yngewikkelde gefallen, alles yn dit wurk is in útdaging. Der is gjin dei en gjin stikje grien itselde, dat makket it wurk ôfwikseljend”.

Deze fascinatie voor groen is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in groenbeheer, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Pier Prins is het gezicht van zijn eigen bedrijf, maar weet de juiste man op de juiste plek in te schakelen als dat nodig is.

Pier is een betrouwbare partner, een man van precisie, een strakke planning én oplevering. Een man van weinig woorden, die doet wat hij belooft. Met zijn schat aan plantenkennis weet hij situaties in te schatten en te beheersen conform de Wet Natuurbescherming, voorheen de Flora- en faunawet. Een wetgeving waarin hij is geschoold. Daarnaast is Pier VCA-gecertificeerd en zijn alle machines die hij gebruikt NEN-gekeurd.

Prins Groenbeheer maakt werk van uw groen.

Contact:

Hebt u als particuliere of bedrijf een vraag over aanleg en onderhoud van groen, bestrating en drainage, onkruidbestrijding, stronkenfrezen, snoei-, kap- of rooiwerkzaamheden, dan kunt u via deze site contact opnemen. Op basis van uw vragen, brengt Pier een realistische offerte.

KLIK HIER om naar het contactformulier te gaan.